Tuesday, November 23, 2010

Tinkle Tinkle!

Eigenlijk is er vrij weinig te melden, maar het is toch weer eens tijd voor een stukje hier. De afgelopen weken hebben we gewoon gewerkt, Koos op het kantoor en Els thuis. Langzamerhand zijn we begonnen wat dozen in te pakken en kasten uit elkaar te schroeven voor de verhuizing. Daar zijn we nog lang niet mee klaar, maar een begin is er. Gek, er staan ongeveer 10 dozen ingepakt met daarin spullen die we blijkbaar ruim een maand niet nodig hebben... We weten eigenlijk niet eens goed wat er in zit! Ja sommige dingen wel natuurlijk, Els gebruikt haar naaimachine bijvoorbeeld niet zo vaak de laatste tijd. Te druk met Rens en Thomas.
Alhoewel, Els is wel aan het experimenteren geslagen met nieuwe recepten. Lekker hoor: Mashed sweet potato's (zoete aardappelpuree), een bruine bonen recept uit Minnesota, en een heerlijke Peach Cobbler (soort perzikentaart als toetje). Uiteraard niet allemaal tegelijk.
Afgelopen zaterdag zijn we weer eens naar Cavender's geweest, de Western kleding winkel. Voor de gein eens gekeken naar boots (cowboylaarzen) voor Rens, beetje passen enzo. Hij vond ze geweldig! En uiteindelijk hebben we zelfs een paar gekocht voor hem. Hij moest nog winterschoenen hebben voor als we in Nederland zijn met de kerst, dus dat kwam wel prima uit. En hij vindt ze mooi!
Een paar weken terug had hij rubberen gele oer Hollandse klompjes gekregen van neef Job, en die vond hij al helemaal geweldig. Overal en altijd moest hij die klompen aan! Maar op het moment zijn de klompen toch echt tweede keus. Een goeie tweede, dat wel, maar tweede. Oh wat is ie trots op z'n boots!
En elke avond wil hij naar buiten om sterren en de maan te kijken. Als hij naar buiten stapt in het donker gaat zijn handje op schouderhoogte en dan open-dicht-open-dicht: Tinkle tinkle! Mooi!
Ook als hij naar de maan kijkt, en je vraagt: Wat is dat? Mooi! Ja, heel mooi. Is dat de maan? Ja, maan, mooi!

Jaja, je maakt wat mee. Overmorgen is het Thanksgiving. Dan gaan we naar JD en Sarah, gaan we daar gezellig eten. En we hebben dus een lang weekend, donderdag en vrijdag vrij. Inpakken!

No comments:

Post a Comment