Sunday, February 7, 2010

Go Saints!!!

The Saints uit New Orleans have won the Super Bowl!!!

Even een vertaling: Vitesse heeft de Champions League gewonnen!

The Saints uit New Orleans speelden tegen The Colts ergens anders vandaan. En wij waren natuurlijk voor The Saints, want New Orleans ligt net zo laag als 90% van Nederland, en ze hebben er ook dijken. Nou hebben die dijken het niet gehouden tijdens Katrina, maar een Colt is een Amerikaanse uitvinding en wij Nederlanders hebben daar gewoon niks mee. Dus voor ons was het The Saints!
Tot zover de redenering die we vorige week hadden opgezet met Tim, zie twee verhaaltjes geleden (WWDWHM).

Alleen was het de eerste keer dat The Saints het tot de finale van de Super Bowl hadden geschopt, terwijl The Colts al een paar keer schijnen te hebben gewonnen en dus ervaring heeft. Lekker belangrijk, wij kennen de regels toch niet.
Maar Justice, een andere vriend hier, was zo aardig om ons die regels uit te leggen. En nu snappen we het meeste van dat spel wel, en The Saints hebben dus gewonnen. We waren uitgenodigd bij Ryan en Jenniffer, van de Community Group van de kerk. Daar waren zo'n 40 mensen voor een Super Bowl party, dus genoeg snacks en bier. Ze hadden een tv in de keuken, een enorme tv in downstairs (ongeveer 1.50 bij 2.20 meter), en een beamer in de woonkamer. De wedstrijd was behoorlijk spannend, maar in de laatste vier/vijf minuten wel beslist door The Saints.
Goed he? En nu naar bed.

PS Ik vond football altijd maar een beetje zozo, met al die matrassen die ze om zich heen binden voordat ze tegen iemand aan durven te rennen, maar die kerels zijn toch best groot. En Football is eigenlijk wel een leuk spelletje. Misschien toch eens kijken hier in Houston, in het Reliant Stadium.

No comments:

Post a Comment