Tuesday, October 5, 2010

Hoera hij is er!

Oh wat zijn we heden blij!!! Thomas was gister jarig...ofzo...want er was nog geen jaar, maar hij was er wel snel! Thomas had al tijden mama zitten plagen met weeen, maar nooit iets serieus. En toen dachtie zondag op maandag: jaaah gaan. En dat deed ie toen maar in sneltrein vaart. In drie uur tijd was hij er. En de verloskundige nog niet. Koos maar zeggen: Nee Els nog niet persen..! Maar ja hij kwam toch en Koos heeft em netjes opgevangen. zakje er nog mooi omheen :) gelijk huilen bij mama knuffelen en nog een kwartiertje wachten totdat Kellie er was. Tja 3 uur, dat verwacht toch niemand!?!? Gelukkig heeft God er voor gezorgd dat er geen complicaties waren en dat we het zo samen ook konden redden. Thomas is een stevige jongen, van 52,5 cm en 3840 gram. Ruim een kilo zwaarder dan zn mammie vroeger was :D.
En alles wat ie doet, dat doet ie goed. gelijk lekker gedronken, en nu (dag 2) al helemaal stoer in zn bedje. Knuffelen is leuk, bij papa en mama in bed is heerlijk!. In bad is vaak effe schrikken maar wel heeeel relaxed. Hij doet netjes al zn poepjes en plasjes keer twee. Tliefst eentje extra alstie in zn nakie op t omkleedkussen ligt. Papa al twee keer nat gemaakt, de boef! En ondanks dat het zon kanjer is, past ie zn kleertjes nog niet. Maar dat is nou juist zo schattig. Want hij is natuurlijk nog steeds gewoon super klein. Hij is precies (op de dag af) een maand jonger dan zn neefje Benne. Leuk he? Allebei op de 4de geboren.
We maakten al grapjes, nu hebben we er eentje met kerst (Rens) en eentje met dierendag (Thomas). Neef Job vroeg al, is dat net als Thomas van Thomas de trein??
Daar moet ik de laatste tijd ook steeds vaker aan denken. Daar ben je helemaal niet mee bezig dat je zoon de naam heeft van een cartoontreintje. Maar ach, tblijft een mooie naam. En eentje die de Amerikanen kunnen uitspreken. En dat vonden we toch ook wel belangrijk. Nou de verloskundige komt zo nog even weer checken, dus ik zeg ajuus. U bent weer op de hoogte.
Fotootjes komen snel op picasa te staan, maar dat moet eventjes op de andere computer gebeuren.

No comments:

Post a Comment