Friday, December 4, 2009

Een echte Kerstboom!

Gisteravond wilden we hout en golfplaten voor het afdakje voor de fietsen halen. En ook gelijk maar een kerstboom. We kwamen thuis met vooral een kerstboom, en een beetje hout. Geen golfplaten. Die dingen zijn veulste groot om in de auto te stoppen!!! Komt nog wel, vanavond denk ik. Dan is Rens er niet bij en kan ik (Koos) op mijn gemak die dingen een beetje op maat knippen, zodat ze wel in de auto passen.

Maar die Kerstboom! Die's mooi! We hebben hem gelijk opgezet natuurlijk. En versierd met mooie linten. En we hebben hem heulemoal vol gehangen met ballen. Kerstballen. Met glitters, en met zonder glitters, en glimmende, en doffe met glitters, en rooie en gouwen ballen. En dat ding is zo groot as tot aan het plafond! En met lichtjes erin, heul veul lichtjes! En die doen het allemaal! Zo veel lichtjes, 't is net een Kerstboom.
En er liggen al kadootjes onder, voor Rens. Eigenlijk voor Snieklaas en zn verjaardag, maar ja, Snieklaas komt niet ook nog helemaal hierheen met zn stoomboot en zn schimmel (hou die schimmel maar mooi in Nederland), want dat zou een lange reis worden en dan istie nooit op tijd terug. En omdat het toch allemaal vlak bij mekaar is, dachten we van nou, dan leggen we die kadootjes vast onder de Kerstboom. En er ligt een mooi kleedje onder de Kerstboom, donker rood fluweel met een witte rand en met gouwen letters: 'Merry Christmas'. Schitterend!
Hij is eigenlijk een beetje verstoppeld tussen al die ballen en die linten en die lichtjes en die kadootjes en dat kleedje, die Kerstboom, je ziet zowat de boom nie meer. Maar dat hoort een beetje bij een Kerstboom denk ik, dat je de boom verstoppelt en dan vooral Kerst over hebt.
Hulaas he'k nog geen foto's om mooi op internet te zetten, zodat iedereen kan zien hoe mooi as dat die Kerstboom is!

Maar hoe echt die Kerstboom ook is, tis wel een neppe. En de lichtjes hingen er mooi al in!

No comments:

Post a Comment