Sunday, December 27, 2009

Rens is 1 jaar!

Het was dubbelfeest deze kerst, want Rens is 1 jaar geworden. Hij is denk ik nog nooit een dag in zijn leven zo gelukkig en happy geweest. De hele dag gelachen op een kort huilmomentje na toen hij zijn hoofd stootte. 's Ochtends werd hij al vrolijk wakker: Ik legde hem op de omkleedtafel en hij begon een heel brabbelverhaal te houden ( doet ie nooit hoor!) te lachen en te grinniken :D
Beneden lekker spelen en eten en dan cadeautjes kijken. Voor fotos moet je even naar de photostream gaan. Er waren al wat cadeautjes over de post gekomen en opa en oma namen er nog meer mee, namens zichzelf en anderen. Uiteindelijk was het zoeken naar boom tussen al die mooie pakjes. Rens eerste pakje vond hij minder interessant dan de computer. Hij snapte niet goed wat ie er mee moest en de computer...ja daar moet je op slaan dat doen papa en mama ook. Maar na het eerste cadeautje ging er een lampje bij em branden en was de rest toch ook wel leuk. een beetje scheuren en dan kan je ergens mee spelen. Hij heeft een telboek gekregen en een basketbalspel voor in bad (gelijk savonds uitgetest!) nog een boekjes over fat turkeys en een blokkentrein. Een wiebelstaaf waar je ringen op kan stapelen en een grote loopwagen (de race uitvoering :)) Met een heleboek geluidjes erin en poppetjes met autos. Van overopa en oma heeft hij een mooi puzzel gekregen. Hij vindt hem erg mooi en haalt steeds de stukjes eruit. Rens vindt Bumba echt leuk! Ook een draadwerk met kralen die je kunt bewegen. Zo als jullie horen is tie enorm verwernd. En papa en mama ook. Mama heeft een engels kookboek gekregen en papa een vogel en een bloemengids van Texas. Dus nu kunnen tenminste leren hoe al die rare dingen hier heten. Er leuk. We hadden in BrazosBendpark een zwarte gier gezien. (Dat hebben we dus opgezocht) Opa staat nu heerlijk soep te koken...dat ruik ik...mjammm!!!

Op rens zijn verjaardag zijn we wezen wandelen in Hermann Park, een lekkere lange wandeling hij viel halverwege in slaap. Via het park zijn we naar de bloemen en geurtuin gewandeld, daarna naar huis om te eten.
Toen was het taart-eet-tijd. Voor fotos moet je weer even naar de photostream, dan hoef ik verder niets meer over te zeggen, het was gewoon heel leuk.
Savonds het officiele kerstdiner, maar zonder kalkoen, wie wil er nu kalkoen, we hebben een varken geslacht. Het been lag in de overschaal. Kijk maar weer naar de fotos. LEkker met walnootboontjes en aardappelpuree. Ook nog een echte salade die ze hier Texaanse Kaviaar noemen. Erg lekker. Rens heeft lekker meegesmikkeld, al duurde het hem te lang en heeft hij zich eerste met zijn eigen eten volgegeten. En het toetjes was teramisu (voor rens ook een klein bakje, uiteraard zonder koffie en alcohol) Dat betekent voor hem dus pudding met chocoladescaafsel en koekjes. Hij vond het erg lekker, wij ook trouwens!
Een heel gezegende en geslaagde dag! Het is ook erg gezellig om papa en mama hier te hebben. Lekker familie om je heen rond deze dagen is toch wel erg fijn.
We horen graag hoe jullie kerst is geweest.

No comments:

Post a Comment