Friday, December 4, 2009

Eindelijk verhuisd!

Eindelijk zijn we verhuisd!

We hebben maandag op dinsdag gekampeerd in ons lege huis. En dat beviel dus niet goed. Dinsdag op woensdag in een hotel vlakbij, dat beviel beter.

Woensdagmorgen tegen negen uur waren de verhuizers er (drie), met een grote Amerikaanse truck en een trailer. Ze hadden onze spullen in vier grote kisten verpakt (overgepakt in het warehouse). Voor de middag hebben ze al onze spullen in huis gezet, samen met ons natuurlijk.

Rens werd gebabysit bij Cara gelukkig. Na de middag hebben ze geholpen de kasten weer in elkaar te zetten en alle dozen uit te pakken. Ze hebben echt veel gedaan voor ons! Wel zijn we nog steeds alles kwijt, maar alles zit in ieder geval in een kast ergens in huis :). En we hebben nog maar weinig dozen in huis staan. Dus we kunnen nu alles gaan organiseren.

Alles past in ieder geval goed, en de bank, de veulste grote bank, past ook. Matig tot goed. Nu dus organiseren, en een afdakje voor de fietsen maken, en een bankje onder het raam/erker door, en... en... en. Dus lekker klussen, hier ook. Kleine klusjes gelukkig, de grote zijn al gedaan.

De grote klussen zijn niet helemaal goed gedaan trouwens: Het dak is lek in de slaapkamer, en de airconditioning/heating werkt met roostertjes in elke kamer, maar die kunnen we lang niet allemaal afsluiten en openzetten zoals we willen. Wat erop neerkomt dat we dus eigenlijk het hele huis moeten verwarmen/koelen op het moment. Maar ja, dat zijn klussen die de verhuurder mag opknappen.

En we hebben een open haard natuurlijk! Die gaan we gebruiken zodra we een scherm hebben om ervoor te zetten en hout hebben om in te stoken.

No comments:

Post a Comment