Monday, December 14, 2009

Lekker weekendje

Dag allen. Afgelopen weekend hebben we een heerlijk ontspannen weekend gehad. Vrijdagavond hadden we een afscheidsfeestje van Willemijn (collega), die deze week weer ('voorgoed') terug gaat naar Nederland.
Zaterdag zijn we naar het San Jacinto Battle Monument geweest om wat historie over Texas te zien. Daarnaast ligt het Battleship USS Texas, die meegevochten heeft in twee wereldoorlogen en daarbij maar 1 gewonde te betreuren had, en nu dus ter bezichtiging in de haven ligt. Er stond gelukkig nog iets Nederlands op: Een bronzen model van 'De Zeven Provincien', het vlaggeschip van Michiel.
Zondag naar de kerk geweest, en 's middags lekker Nederlands met zn drietjes op twee fietsen een eindje door de wijk getrapperd. Els lijkt wel een beroemdheid als Rens voorop zit: Veel mensen lachen en zwaaien. Rens bekijkt het allemaal met een frons, alsof hij zeggen wil dat het echt niks bijzonders is om voorop een fiets te zitten, en dat ze hem niet zo moeten aanstaren, want dat doet hij toch ook niet bij iedereen. Dat doet ie trouwens wel, en daarmee krijgt hij heul veul aandacht, want iedereen vindt hem so cute!

Nou, tot de volgende keer maar weer!

No comments:

Post a Comment